четвер, 22 грудня 2011 р.

Жіночі секретики

Я нарешті закінчила з подарунками на Новий Рік. Так як бюджет маємо цьогоріч дещо обмежений - намагалась вкласти якомога більше душі. Тому для мам виготовила ексклюзивні упаковки подарунків :)
Коробочки зробила з простого картону для дітей, продаються такі пачки, але я не пам'ятаю скільки там листів, бо обгортку я вже використала. Купляла той картон свого часу на скриньку для ниток, але ще багато лишилось. (Скриньку покажу якось згодом, її треба при денному світлі фотати). 


Наталі Іванівні ми подаруємо брошку під її сережки. Величенька така брошка, то й коробка вийшла велика. Я її обклеїла цікавою біленькою тканиною і стрічкою зі старих запасів.


Декілька років тому коханий нащось купив каву в зернах. Кавомолка у нас тільки ручна, та й не меле вона нормально - тільки для перцю чорного чудово підходить. Так і стояла ця кава, видихалась, аж побіліла трохи, аж поки мої рученята до неї не дійшли. Вийшла ось така південна краса. Шпагат для бантику взяла в касі на роботі, а всередині обклеїла новорічною серветкою, яку чоловік з роботи приніс і ще поклала таке сіно декоративне, яке вже й не пам'ятаю де взялось :)




А подарунок свекрусі вийшов справжньою скарбничкою :) Обклеїла коробку тканиною, яку також брала для скриньки з нитками і намистинами для неї ж. Всередину пішла та ж серветка і ще мішечок, в який зазвичай складають прикраси. 


Здається непогане оздоблення для чарівних сережок з перлинами і фіанітами.

Ось так: нанюхалась клею, вимазала весь стіл, Мурзік декілька разів отримав по лапах, за те, що намагався вкрасти то каву, то намистини, але залишилась задоволена результатом. Залишається сподіватись, що і адресатам подарунків також сподобається.
До речі самі прикраси купувала ось тутПодобається мені в цьому магазині і асортимент, і більш ніж демократичні ціни.
Похвалилась, можна і спати лягати. А на добраніч усім побажає мохната морда, яка зараз давить масу прямо перед моїм ноутбуком і заважає писати ці рядки! Спіть сухенькі :)


0 коммент.:

Дописати коментар